Vés al contingut
1

El Diputat d'ERC Gabriel Rufián presentarà a Pineda el seu llibre sobre l’augment de l’extrema dreta

Foto. ACN

 

La presentació es farà aquest divendres un acte on el diputat al Congrés, Gabriel Rufián, presentarà el seu llibre “El 15M facha: ideas para un futuro en disputa”. L’acte es farà divendres a dos quarts de 8 del vespre a la seu d'ERC-JxP del Carrer Major 26 de Pineda.

Gabriel Rufián estarà acompanyat en aquest acte per Andreu Pujol Mas, escriptor, historiador i historiador de l’art, i per Mònica Palacín, diputada al Parlament i regidora portaveu d’ERC-JxP. Presentarà l’acte la també regidora Carmen Vila.


El llibre tracta l'augment de l’extrema dreta a l'Estat espanyol i a tot Europa, en un moment en que aquest moviment és capaç capaç de connectar amb la classe treballadora. Rufián fa una proposta de futur per a l’esquerra, basada en la defensa de les polítiques socials i l’enfortiment dels serveis públics.

 

1


 

Gabriel Rufián va néixer a Santa Coloma de Gramenet el 1982, es va vincular a l'independentisme expressant-se en castellà i es va sumar a Esquerra Republicana de Catalunya. Des de 2015 és diputat al Congrés dels Diputats.