Vés al contingut
1

Obert el període de sol·licituds de la subvenció de la taxa d’escombraries pel sector industrial i d’allotjaments turístics

 

Ja s’ha obert el període per presentar sol·licituds de la nova subvenció de l’ajuntament de Pineda de Mar que bonifica fins a un 30% la taxa d’escombraries a allotjaments turístics i sector industrial. La mesura, presentada a la Taula de Reconstrucció Municipal, té per objectiu pal·liar la càrrega impositiva suportada per aquests establiments durant aquest període de crisi econòmica generada per la pandèmia.

Les sol·licituds a la nova subvenció es poden presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de Pineda de Mar o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia al 937671560.

La dotació pressupostària inicial d’aquesta serà de 80.000 €. Les empreses que compleixin tots els requisits podran beneficiar-se de, com a màxim, un 30% en l’import liquidat de la taxa d’escombraries. Aquesta nova subvenció segueix la línia de l’aprovada l’any passat i que també va retornar fins a un 30% d’aquesta taxa a empreses del municipi que s’havien vist obligades a tancar per les mesures de restricció contra la Covid-19 durant l’any 2020.

 

1