Vés al contingut
1

El Diputat Gabriel Rufián presenta a Pineda el seu llibre sobre l’augment de l’extrema dreta

 

Durant la presentació, Gabriel Rufián ha dit que «ha volgut reflexionar sobre l'augment de la ultradreta a tot Espanya i també a Europa». Ha dit que «la clau està en saber perquè la classe treballadora també vota aquests partits».

 

També ha dit que «si a l'actualitat es presentés Jesús Gil a les eleccions espanyoles podria treure 25 diputats amb el seu discurs, i això -ha dit- és preocupant».

 

1

En l'acte ha presentat el seu llibre “El 15M facha: ideas para un futuro en disputa”, a la seu d'ERC-JxP, al Carrer Major 26 de Pineda que es va omplir per escoltar la seva presentació. Gabriel Rufián va estar acompanyat en aquest acte per Andreu Pujol Mas, escriptor, historiador i historiador de l’art, i per Mònica Palacín, diputada al Parlament i regidora portaveu d’ERC-JxP. Justament, Mònica Palacín ha dit que «ERC té també una gran responsabilitat i per això estan implicats en liderar polítiques d'esquerres al Congrés dels Diputats, treballant pel conjunt de pobles d'Espanya».

Durant l'acte es van explicar les propostes de futur d'ERC per a l’esquerra, basada en la defensa de les polítiques socials i l’enfortiment dels serveis públics.

1

1