Vés al contingut
1

Els pinedencs Marcos Ortega i Kílian Pérez escollits membres de la nova direcció dels Comuns

Fotos. Pineda en Comú

 

Marcos Ortega com a representant del Maresme i Kilian Pérez com a representant del mon del treball, formen part de la nova direcció de Catalunya En Comú. El regidor Marcos Ortega també ha sigut escollit membre de l’executiva comarcal sent el responsable de comunicació del Maresme.

 

La III Assemblea Nacional de Catalunya En Comú, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona, ha servit per aprovar la estratègia política i com a primer objectiu és reforçar el partit per les eleccions municipals del 2023. I també per renovar els òrgans directius. Segueixen com a líders de la formació, l’Alcaldessa de Barcelona Ada Colau, Jèssica Albiach i Candela López.

 

1

 

L’Assemblea Nacional també va servir per debatre l’estratègia política del nou temps. A nivell programàtic es va aprovar reforçar el sistema públic, més polítiques feministes i ecologistes. A nivell nacional els Comuns «aposten per la taula de diàleg amb l’horitzó de la República Plurinacional Federal».


 

La delegació de Pineda En Comú ha estat formada pel regidor Marcos Ortega, Laura Gonzalez, Kílian Pérez i Teresa Villanueva.

 

1


 

Finalment des de l’Assemblea es va donar suport al projecte de la vice presidenta i Ministra Yolanda Díaz, «de la construcció d’un espai que aglutini a totes les forces progressistes de l’Estat a l’esquerra del PSOE, amb vocació guanyadora, majoritària i de govern».

 

1
Marcos Ortega i Yolanda Díaz, Vicepresidenta del Govern espanyol i Ministra de Treball i Economia Social.