Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC-JxP): «El govern de Pineda del PSC està cansat i no és pro-actiu en la presa de decisions»

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista a Mònica Palacín

 

Mònica Palacín ha participat al cicle d'entrevistes als portaveus polítics a l'Ajuntament de Pineda. Ha dit que «el govern del PSC està cansat de governar, sense idees i amb molts projectes anunciats que no s'han fet realitat». Ha explicat que «treballen amb la inèrcia de les victòries anteriors». Ha dit que «el govern té cares noves però no treballa prou bé, i demora els temes pendents i tot ho personalitza en l'alcalde». També ha dit que «governen a través de les xarxes socials».

 

També ha dit que «han fet propostes al govern municipal pel pressupost» i ha afegit que «en moltes partides l'execució d'allò pressupostat no arriba ni al 40%». Ha afegit que «el govern els va demanar a l'agost les propostes pel pressupost i no han respost fins a finals del mes d'octubre». Ha dit que «els fan perdre el temps i ara esperen que acceptin algunes de les seves propostes». Les seves prioritats són «atendre les necessitats socials, no posar partides a zero euros, destinar diners per la compra de pisos d'emergència social, i dotar de pressupost projectes com la renovació del Passeig Marítim, la millora de la Plaça de les Mèlies o la renovació del Carrer de Mar i la compra de l'espai del Sindicat».

 

També ha dit que «hi ha moltes obres que no s'han executat com ara la millora de l'enllumenat públic o les primeres passes per la nova escola a Poblenou i condicionar l'espai on s'ha de construir». També ha dit que «el pressupost no anirà al ple del mes de novembre i encara no tenen resposta sobre si s'accepten o no les propostes d'ERC-JxP».

A banda d'això, Mònica Palacín ha aprofitat per defensar que «la comissaria de Policia Nacional per fer el DNI a Pineda no és necessària, i tenen arguments per defensar-ho».


 

Pel que fa a la política catalana, ha dit que «l'aprovació del Pressupost de la Generalitat és necessari per a fer millores al territori» i ha posat com a exemple «les inversions per Pineda pel nou ambulatori, les millores a l'Hospital Sant Jaume, entre altres i millores a la NII».

També ha dit que «ERC vol ser decisiva a Madrid per canviar coses i fer polítiques d'esquerres i aconseguir la transformació basada en valors democràtics i republicans». Segons ha dit «volen treballar pels aspectes que puguin beneficiar al total de pobles d'Espanya i fer complir els compromisos amb Catalunya». La propera entrevista serà el dimarts 30 de novembre a l'alcalde de Pineda, Xavier Amor del PSC que tancara el cicle d'entrevistes a Ràdio Pineda.