Vés al contingut
1

Pineda enceta un nou Cicle de Passejades per a la Gent Gran

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista als participants a la passejada per Pineda

 

Les passejades estan adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles, i majoritàriament discorren per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans on hi ha més circulació de vehicles.

La primera ruta s'ha fet per Pineda en una ruta de 4 hores i poc desnivell. Ha vingut gent gran de Vilafranca del Penedès, Caldes de Montbui i Santa Margarida i els Monjos.  A Pineda els ha rebut l'alcalde Xavier Amor.

 

1

 

Hem parlat amb els nostres visitants i s'han mostrat molt contents de la ruta que han fet per Pineda i han destacat alguns aspectes com ara el passeig o les places de Pineda.

 

Cada municipi exercirà d’amfitrió en una ocasió i rebrà als altres 3 en una jornada dissenyada per donar a conèixer els espais naturals i culturals de cada territori als 3 municipis convidats, que estaran conformats per un màxim de 54 persones cadascú.


 

La programació del cicle és la següent:

- Pineda de Mar: 1 de desembre de 2021

- Vilafranca del Penedès: 26 de gener de 2022

- Caldes de Montbui: 9 de març de 2022

- Santa Margarida i els Monjos: 6 d’abril de 2022


 

Des de les Regidories de Gent Gran i Esports de l’Ajuntament de Pineda s'han articulat les inscripcions a través dels Casals d’Avis de les Mèlies i de Poblenou, on hauran d'adreçar-se tots aquells que vulguin participar per formalitzar la seva inscripció, aproximadament dintre dels 30 dies anteriors a cada sortida.


L’equip bàsic que ha de portar cada participant és: roba còmoda, calçat adequat, gorra i ulleres de sol, 1 litre d’aigua, carmanyola per esmorzar, i bastons (opcionals).

 

1