Vés al contingut
1

Primer cap de setmana de 'Nadal a Pineda' amb èxit de visitants

Fotos: Ràdio Pineda

 

Primer cap de setmana de 'Nadal a Pineda', l'experiència immersiva per endinsar-se en una història màgica de Nadal, amb un personatge, la Neda, que nés el fil conductor. L'estrena va ser divendres, amb l'encesa de llums, i amb molts nens i nenes que van voler assistir acompanyats dels pares.

1

 

Les famílies acompanyen a la pirata Neda i la gavina Cua Freda en la seva missió per salvar la fàbrica d’il·lusions i el Nadal dels malvats Corsaris SARS. Ho fan amb un recorregut des de l'església de Santa Maria fins a l’espai Sara Llorens, a la plaça de les Mèlies. Pel camí troben decorats màgics, llums, animació i un mapping a la façana de Can Comas que es projecta a les 6, 7 i 8 del vespre. Cada dia es fa també una cercavila des de l'església de Santa Maria fins a la plaça de les Mèlies. Surt a 3/4 de 8 del vespre de davant l'Església. Molts nens i nenes ja han pogut acompanyar la pirata Neda per aquesta aventura, i així ho han explicat a Ràdio Pineda.

 

1

1

 

El recorregut s’encén cada dia al vespre. Avui dimarts i demà dimecres està en funcionament. Després, serà cada divendres, dissabte i diumenge. A partir del 22 de desembre, funcionarà cada dia. El dilluns 27 de desembre serà la inauguració de la Fàbrica d'Il.lusions. Així ho ha explicat l'alcalde, Xavier Amor. I és que, per segon any consecutiu, Ses Majestats els Reis de l’Orient han decidit instal·lar a Pineda la seva fàbrica d’Il·lusions, en aquest cas a l’Espai Sara Llorens. Es podrà visitar a partir del 27.

 

1

 

Amb motiu de la inauguració del nadal a Pineda, l'alcalde, Xavier Amor, ha convidat a tots els pinedencs i pinedenques a gaudir de l'espectacle en família, i de totes les activitats, i alhora, a ser bons amfitrions amb tothom qui visiti Pineda aquestes Festes, ja que, ha dit «volem ser capital del Nadal a Catalunya».

 

1

1

 

L'encesa de llums va començar a l’eix comercial del barri de Poblenou, on l’associació de veïns Unió de Poblenou va fer una xocolatada a Avinguda Hispanitat, i també va haver animació amb els personatges Disney i espectacle infantil. A pineda Centre, l'encesa es va traslladar davant l’església de Santa Maria de Pineda, on l’Associació de Comerciants Gent de Pineda va fer una xocolatada i on va haver també un espectacle infantil. La primera encesa i recorregut de Nadal a Pineda va superar totes les previsions en quan a assistència de públic, majoritàriament famílies amb infants.