Vés al contingut
1

Pineda celebra la seva Romeria a Montserrat amb nou èxit participatiu i organitzatiu

Fotos. Pep Basart

 

Des de dissabte s'ha celebrat la Romeria de Pineda a Montserrat. Més d'un centenar de pinedencs han passat uns dies a l'Abadia de Montserrat i han celebrat activitats socials, religioses i diverses excursions pel massís. Han pogut conèixer l'ermita de Sant Martí i també han fet una ruta poètica molt interessant per l'abadia. S'han fet altres actes com la rebuda, un berenar popular i un rom cremat, una vetlla o un taller per a infants, tandes de jocs de taula i tirada de bitlles, entre altres activitats. En total han conviscut en 33 cel.les del Monestir de Montserrat.

 

1

 

1
 

I ahir dimecres 60 pinedencs més han viatjat en autocar fins a Montserrat per visitar la basílica i a la Mare de Déu de Montserrat que és la Patrona de Catalunya. Han pogut escoltar l’Escolania i fer diverses visites dins la basílica. També s'ha fet la visita a la majòlica de Pineda a Montserrat.

 

1

Montserrat sempre ha estat un lloc especial pels catalans que la considera com a muntanya sagrada. Des de fa uns anys, la Romeria de Pineda va canviar de data i ara ja no es fa pel pont de Tots Sants pel novembre, sinó que es fa pel pont de la Puríssima, aquest mes de desembre.

 

1

 

1

 

1