Vés al contingut
1

Catorze nous casos de Covid a l'Hospital de Calella eleven els ingressats a 40

Atenció a pacient COVID. Foto: CSMS

 

Catorze nous casos greus de Covid a l'Hospital de Calella, eleven els ingressats a 40. El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 70 persones, 6 més que el dilluns. Actualment hi ha 40 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 14 dels quals es troben a hospitalització d’aguts i 25 a hospitalització sociosanitària, i 31 ingressats a l’Hospital de Blanes. A més, a Calella s'han produït 4 defuncions i una més a Blanes. Són dades tant greus com en els moments més aguts de la pandèmia.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 942 punts i l’RT és de l’1,40.

 

Dades a Pineda, Calella, Santa Susanna i Malgrat

Pineda suma gairebé 200 nous casos de COVID-19 en només 14 dies. L'increment més important ha estat la darrera setmana, amb 126 casos detectats a Pineda amb PCR o test d'antígens. El risc de rebrot continua pujant i es situa en 926. A més, hi ha 5 pacients de Pineda hospitalitzats, mentre que fa quinze dies només n'hi havia un.

Les dades a les poblacions de Calella, Malgrat i Santa Susanna també reflecteixen un increment destacat de la incidència de la COVID. A Calella, l'índex de risc és de 764 amb 137 nous casos els darrers 14 dies i a Malgrat és de 1.265 amb 180 nous casos, també els darrers 14 dies. A Santa Susanna, l'índex de risc es dispara fins a 2.752 punts, amb 85 nous casos els darrers 14 dies.