Vés al contingut
1

L'exconseller Josep Rull demana «unitat d'acció entre partits i entitats independentistes»

Fotos. Ràdio Pineda

 

Aquest dijous ha participat en un acte «per donar suport a les persones represaliades». Josep Rull ha dit que «els dies previs a l'1 d'octubre hi havia unitat d'acció entre partits independentistes i les entitats i això va permetre tirar endavant totes aquelles accions. També ha dit que «a poblacions com ara a Pineda, anar a votar l'1 d'octubre va tenir una connotació especial». Josep Rull ha dit que «l'objectiu continua essent tenir una Catalunya més pròspera i amb més justícia social». També ha dit que «ara ja es té un mapa de quin són els camins viables i quins no».

Josep Rull va des destituït per l'article 155 del Govern espanyol i condemnat per sedició al costat de la resta del govern català del moment. En l'acte va explicar també aspectes de la seva estada a la presó, entre altres.

 

1

 

1

 

A continuació va presentar el llibre '1 dia d'octubre i 2 poemes al servei d'aquest poble', a la seu d'Òmnium del carrer Montpalau de Pineda.

L'acte va estar organitzat pel Consell de la República Catalana i Òmnium Cultural.


Cada dia 16 de cada mes es fa una concentració a la Plaça de Catalunya per denunciar «el tarannà antidemocràtic de l'Estat espanyol' segons diuen els seus organitzadors.