Vés al contingut
1

Xavier Amor nomenat membre de la Comissió Executiva i de la Comissió Permanent del PSC

Fotos. PSC

 

A partir d'ara seu a la taula de Salvador Illa que és el nou Primer Secretari dels socialistes de Catalunya. Per tant, forma part dels màxims òrgans de decisió dels socialistes catalans. Amor ha estat triat al darrer congrés extraordinari que han celebrat els socialistes catalans a Barcelona.

Xavier Amor ha destacat «el seu compromís amb el projecte polític del PSC i ha agraït la confiança que li ha dipositat el nou Primer Secretari, Salvador Illa». Ha tingut unes paraules d'agraïment «per la bona feina feta per Miquel Iceta, que va agafar les regnes del PSC en uns moments molt difícils i li va tornar la confiança i l'estabilitat necessàries per tornar a ser el primer partit de Catalunya».

 

1

 

A part de la Comissió Permanent, en la Comissió Executiva del PSC, a més dels maresmencs Xavier Amor i Alícia Romero, que estarà al davant de la viceprimera secretaria, s'incorpora al regidor de Mataró i diputat provincial, Xesco Gomar.

La Comissió Permanent del PSC la formen un total quinze persones, entre les quals també hi ha la Diputada de Mataró i portaveu del PSC al Parlament, Alicia Romero, i càrrecs electes del partit com la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, la Ministra de Transports Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, o la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, entre d'altres.

 

1