Vés al contingut
1

La màgia de la Fàbrica d'Il·lusions de Pineda captiva 2.000 persones en el primer dia d'obrir portes

Fotos: Ajuntament (1, 2 i 3) / J. Gras (4 i 5)

 

Gran èxit en l'obertura de la Fàbrica d’Il·lusions de Pineda de Mar. L’espai, ple de llum, màgia i color, va fascinar els nens i nenes que van fer el recorregut per l'Espai Sara Llorens (Antiga Biblioteca de la plaça de les Mèlies), on van poder donar la carta als Reis de l'Orient, descobrir personatges i rebre llaminadures.

 

1

La regidora de Cultura i Educació, Sandra Pérez, ha destacat la bona acollida de l'espai, que es pot visitar de forma gratuïta i sense cita prèvia, cada dia, de de 17.30 a 20.30. La visita es fa de forma esglaonada, en grups, respectant totes les mesures anti-covid, i amb l'espai ventilat.

1

 

Sandra Pérez ha dit també que la Fàbrica d'Il·lusions és «la cirereta del pastís» de tot l'espectacle que suposa el Nadal a Pineda, en el recorregut que es fa des de l'Església de Santa Maria fins la Plaça de les Mèlies.

 

1

Per tal de garantir la seguretat en tot moment, es demana mantenir la distància interpersonal en el moment de fer la cua. Les visites a l’interior es fan en grups i de forma esglaonada. No cal cita prèvia i l'entrada és gratuïta.

 

1