Vés al contingut
1

Espectacle ‘Els tres Reis Mags i... la reina Gaspara’ aquest dimarts al Centre Cívic Poblenou

Foto: Centre Cívic Poblenou

 

 

Aquest dimarts podeu veure lespectacle infantil de teatre d’hombres ‘Els tres Reis Mags i... la Reina Gaspara’ al Centre Cívic Poblenou. Es tracta d’un muntatge dirigit al públic infantil on s’explica l’orígen dels Reis Mags d’Orient i al mateix temps es vol donar una mirada violeta a través del personatge de la Reina Gaspara, neboda del rei Gaspar. Amb aquests dos ítems es vol transmetre la historia i parlar de gènere amb el públic familiar.

 

La història s’explica a través del teatre gestual, les titelles i el teatre d’hombres. Durant tot l’espectacle hi hauran dos personatges, els enviats especials de l’Estrella d’Orient que seran els conductors d’aquesta bonica història, i que li donaran molta teatralitat a l’espectacle.

 

L’obra Els tres Reis Mags i... la Reina Gaspara’ es fa a les 17h al Centre Cívic Poblenou. L’entrada és solidària fent una aportació d’aliments o de productes nadalencs a benefici de Caritas Pineda. Recordeu que cal fer inscripció prèvia perquè les places son limitades. Podeu fer la inscripció per mail a ccpoblenou@depineda.cat o al mateix centre cívic.

 

 

2