Vés al contingut
1

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la CSMS és de 107 persones

 

Dades i foto. CSMS
 

Són 16 pacients més que el dijous 30 de desembre. Actualment hi ha 50 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 43 a l’Hospital de Blanes, xifra que també contempla els pacients en règim d’hospitalització sociosanitària, 13 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i 1 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.


 

Tenint en compte l’últim recompte (30/12), a l’Hospital de Calella s’han registrat 23 ingressos, 16 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat però continua ingressat al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. També s’han comptabilitzat 2 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (30/12), s’han comptabilitzat 17 nous ingressos i s’han registrat 8 altes, 2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris.


 

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte a l’últim recompte (30/12), s’han comptabilitzat 2 nous casos.

I a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, respecte a l’últim recompte (30/12), no s’ha comptabilitzat cap nou cas.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 3.041 punts i l’RT és de l’1,47. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 2.767 punts i l’RT és de l’1,51. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 3.126 punts i l’RT és de l’1,46.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 53 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.