Vés al contingut
1

Un total de 1600 persones han vist 'The Pastorets', el musical d'aquest nadal

Foto de portada. Joan Caimel

Fotos de Mayra Quejada

 

Aquest diumenge s’ha fet l'última representació de ‘The Pastorets, el musical’. La companyia del centre ha apostat aquest any per una versió molt diferent dels tradicionals Pastorets convertint-los en un musical i que ha tingut molt bona acollida de públic. Tant és així que la companyia ha hagut de programar funcions extres, també davant les mesures anti-covid que obligaven a reduir l’aforament del teatre al 70%.

Des de la seva estrena, el dia de Nadal i fins el passat diumenge, la companyia del centre ha fet 8 representacions i un total de 1600 persones han vist l’espectacle. Ester Deprius, presidenta del Centre Cultural ha dit que 'The Pastorets', el musical ha estat tot un èxit.

 

Recordem que aquest dissabte es va fer la funció solidària a benefici de la Marató de TV3 i l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella on es van recaptar 1.735 euros.

L’espectacle ‘The Pastorets, el musical’ ha estat dirigit pels germans Xevi i Pere Gómez i hi han participat 32 actors i actrius damunt de l’escenari cantant, ballant i interpretant. A l’espectacle hi han treballat un equip de 70 persones del centre.

 

1

 

1

 

1

 

1