Vés al contingut
1

El pinedenc Izan Perellón (8 anys), campió de Catalunya de taekwondo

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El jove pinedenc Izan Perellón és l’actual Campió de Catalunya de combat olímpic de taekwondo en categoria infantil. Ha vingut als estudis de Ràdio Pineda i ens ha explicat que practica aquest esport des de fa dos anys. Ha dit que li agrada molt i que entrena molts dies a la setmana per preparar-se.

 

El passat mes de novembre Izan Perellón es va proclamar Campió de Catalunya de combat olímpic de Taekwondo en categoria infantil. L’Izan, i el seu pare, en Miguel han recordat com va ser el combat i han explicat que en el segon asalt l’Izan ho va donar tot per guanyar el títol.

 

L’Izan Perellón té 8 anys i des de fa dos que fa taekondo al club TDK+Tordera. El juliol de l’any passat va competir a Benidorm i va quedar segon en poomsae (catas). Al mes de novembre va guanyar l’Open de Benicassim quedant primer en la modalitat de combat i el passat mes de novembre es va proclamar campió de Catalunya en la modalitat de combat.

 

Aquest cap de setmana l'Izan ha participat a un campionat a Saragossa on ha quedat segon, guanyant dos combats i perdent la final. El seu pare, en Miguel, ha explicat que l'Izan continua sorprenent pels bons resultats. L'objectiu del jove pinedenc és seguir agafant experiència per aconseguir ser Campió d’Espanya.

 

3

Izan Perellon ha quedat segon classificat al campionat de Saragossa. Foto: Miguel Perellon

 

 

 

1
Izan Perellón acompanyat pel seu pare Miguel Perellón als estudis de Ràdio Pineda

 

 

 

2

Izan Perellón amb Olga Diéguez al programa 'Dit i Fet' de Ràdio Pineda