Vés al contingut
1

Els Castellers de l’Alt Maresme passen a denominar-se Colla Castellera de l’Alt Maresme i de la Selva Marítima

 

Foto d'arxiu.

 

Els ‘maduixots’ aproven un canvi de nom oficial de la colla, el lloguer d’un local per a espai d’assaig i social de la colla, l’elecció dels càrrecs de Cap de Colla i Presidència. També han anunciat que no participaran a les Decennals de Valls.


 

El nou nom vol descriure millor l’àmbit geogràfic d’actuació propi de la colla amb la inclusió del complement del territori de la Selva Marítima. Els ‘maduixots’ ja actuen com a colla pròpia a la localitat de Blanes des del seu segon any d’existència i darrerament també han actuat localment a Lloret. Per això han modificat els estatuts que també permetran integrar millor els altres municipis de l’Alt Maresme (Canet, Sant Pol, Sant Cebrià de Vallalta) en els qual els ‘maduixots’ també hi actuaven localment.


 

L'entitat anuncia el lloguer d’una nau industrial situada a Pineda per disposar d'un espai propi que faciliti la dinamització de l’entitat. Segons han fet públic, el repte serà fer front al lloguer d’aquest espai. Per tant, deixen l'escola Sant Jordi de Pineda com a espai d'assaig.


 

La Junta de la Colla

Andrea Almenta és la cap de colla, que fins ara havia estat treballant amb la Laura Blasi. El pinedenc Marc Ruiz és el president de l'entitat. Ara acaben la seva tasca l’Esteve Sebastià com a cap de colla, i Hector Montero com a president.


 

Finalment els ‘maduixots’ han aprovat declinar la invitació a participar a la trobada de colles castelleres a celebrar per les Decennals de Valls el diumenge 30 de gener. Asseguren que «tenint en compte que l’actual situació pandèmica impedeix la colla poder assistir-hi amb les condicions que es desitjarien tant per assajar com per bastir castells».

 

1

 

1