Vés al contingut
1

El XIP farà la calçotada aquest diumenge però amb canvis davant la situació de pandèmia

 

Foto. Joan Caimel, edició de 2019.

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El XIP té previst poder celebrar la calçotada aquest diumenge però enguany no hi haurà bancs a la plaça per a poder menjar els calçots i es demanarà a tothom que se'ls emporti a casa. És una mesura de prevenció davant la situació actual de pandèmia. Tampoc no es servirà beguda a la plaça. El portaveu del XIP Rafa Montero ha explicat que tothom que vulgui podrà venir a recollir els calçots i la salsa romesco a la plaça però se’ls hauran de menjar a casa davant la situació actual.

El portaveu del XIP ha dit que aquest any es cuinaran 6.500 calçots, una mica menys que en anys anteriors i que es començaran a servir a partir de les 10h a la plaça.

Els membres del XIP també s'aplicaran una pròpia normativa interna, amb ús de mascareta i guanys i altres mesures, i sense fer l'àpat que habitualment feien després de cada activitat a la plaça.

El XIP ha volgut posar de manifest les ganes de fer activitats a Pineda i per això aposta per dur a terme l'activitat, que es fa a l'aire lliure en tot moment i sense manipular els aliments ja que els calçots és un producte cuit al foc directament. Recordem que s'ha previst, si res no canvia, per aquest diumenge. Serà la primera activitat del XIP del calendari d'activitats previst per a 2022.

 

1