Vés al contingut
1

Juan Manuel: «Porto quatre dies sense sortir de casa per por que els okupes m'hi entrin"

 

 

Un veí de Pineda ha fet públic que «se sent assetjat per uns 'okupes' que volen ocupar el seu habitatge al Barri del Carme». Segons ha dit a Ràdio Pineda, «ja han fet diversos intents d'entrar al pis de la seva propietat». Ha explicat que tant la Policia Local, com Mossos d'Esquadra i fins i tot la Policia Nacional, han intervingut en aquest cas però la justícia no actua prou ràpidament.

Per això, tot i que no és el seu habitatge habitual, ha decidit no sortir del pis, a l'espera de poder instal·lar una porta de seguretat que li costarà més de mil euros».

També ha dit que «els veïns del bloc estan preocupats per la situació i no s'atreveixen a denunciar-ho públicament». Per això ha dit que «ell ha volgut posar de manifest la situació greu que viuen». Ha explicat que «va comprar el pis fa temps per poc preu amb la voluntat d'arreglar-lo, però ara la situació és cada cop més insostenible».

 

1

 

1
Matalàs on Juan Manuel dorm, segons ha explicat, perquè no el pis no té cap moble.

 

Ha dit que «viuen amb neguit la situació i fins i tot han vist com la porta d'entrada al pis s'ha forçat. També ha explicat que «s'hi troba pols de color blanc al terra per descobrir si són dins del pis o no». També ha explicat que «altres veïns de l'immoble «són treballadors i bones persones» i per tant, no generalitza la situació i «es tracta només d'un grup de persones molt joves que espanten als veïns».

Juan Manuel ha dit que «molts veïns ja han posat portes de seguretat i ara ell ha de fer el mateix per la pressió que pateixen». Segons ha explicat «el problema són algunes petites màfies que actuen» i la justícia no actua prou ràpidament, encara que la policia tingui denúncies i atestats.

 

1
Bloc on passen els incidents. Foto: Google Maps