Vés al contingut
1

La Biblioteca M. Serra i Moret es suma a la celebració de la Harry Potter Book Night

 

La biblioteca de Pineda organitza tres tallers creatius per celebrar la Harry Potter Book Night, dirigits a nens i nenes a partir dels 7 anys i a tothom que li agradi el món màgic de Harry Potter. Els tallers es fan aquest dimarts, dimecres i dijous a les 18hh a la biblioteca. La seva directora Juana de Haro ha explicat que, tot i que la data de la celebració és aquest dijous a nivell mundial, han volgut organitzat tallers a partir d’aquest mateix dimarts.

Per tant, la biblioteca fa una crida als fans dels llibres de Harry Potter perquè des d’aquest dimarts i fins dijous visitin la biblioteca, decorada amb la temàtica de la saga, agafin llibres en préstec i sobretot, participin als tallers. Per apuntar-se cal tenir més de 7 anys, tenir el carnet de la biblioteca i fer la inscripció prèvia directament a la biblioteca.


 

 

La Harry Potter Book Night és un event que es celebra des de fa 8 anys, durant el primer dijous del mes de febrer, arreu del món. Aquesta Nit dels llibres de Harry Potter és una oportunitat per celebrar la saga de llibres escrits per la J.K. Rowling. Aquest any, és el 25è aniversari de la primera novel·la: Harry Potter i la pedra filosofal, i la temàtica concreta és els viatges màgics. Una trobada per gaudir de lectures, jocs i espectacles teatrals exclusius de la saga Harry Potter.