Vés al contingut
1

Xavier Amor: «El pressupost municipal de 2022 prioritza la seguretat, la millora de la via pública i l'atenció a les persones»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

El ple del mes de gener ha aprovat el pressupost Municipal de 2022 que és de 38.747.055 i dedica 6,5 M€ a inversions. L'alcalde pinedenc ha dit en una entrevista recent a Ràdio Pineda, que «les prioritats en inversió del govern municipal són la seguretat, el manteniment de la via pública, l'educació i atenció a les persones». Xavier Amor ha dit que «el govern vol invertir els 6 milions previstos el 2022 més els 3 milions de romanent que queden de 2021 i que també estaven destinats a inversió».

 

Xavier Amor ha dit que «no s'augmenta la pressió fiscal perquè s'han tornat a congelar impostos i taxes municipals». També ha explicat que haurà inversions en l'ampliació de contenidors de reciclatge i brossa i la nova oficina DNI i passaport i més inversió en seguretat i a l'ampliació de la inversió amb més càmeres de vigilància al municipi. L'alcalde de Pineda ha dit que «es vol apostar «per donar un bon servei a la ciutadania i l'esforç en l'obra pública malgrat l'augment del cost dels contractes».

 

L'alcalde ha explicat que «la seguretat a la ciutadania és un pilar fonamental de l'acció de govern» i per això ha explicat que s'instal.laran 40 noves càmeres de vigilància a Pineda.

 

1

 

Es tracta del pressupost més elevat de la història de Pineda. Segons l'alcalde, l'Ajuntament «té un nivell d'endeutament molt baix i això li permet demanar crèdit per inversions». Els diners arriben a través de la Diputació de Barcelona, a un preu molt més baix que el mercat.