Vés al contingut
1

El nou president del PP de Pineda és Gerard Roig i el secretari local, Javier Mir

 

Fotos. PP de Pineda de Mar.
 

Els dos membres de la directiva del partit han estat escollits a l'assemblea local del PP de Pineda. Segons han fet públic, «amb el 100% dels vots s'ha escollit com a president local a Gerard Roig i com a secretari local, a Javier Mir». El PP assegura que «s'ha iniciat un nou projecte a nivell local i comença el full de ruta cap a les eleccions locals del pròxim mes de maig del 2023». El portaveu PP Pineda, Diego Sánchez, mostra «la seva satisfacció per aquesta renovació del partit a Pineda i ara s'inicia un projecte il·lusionant i amb recorregut».

Aquesta nova junta local tindrà, entre d'altres temes, triar i preparar al pròxim candidat a l'alcaldia de Pineda per a les properes eleccions municipals.

 

1

 

1


 

A l'assemblea del Partit Popular celebrada a Pineda, també hi ha assistit el Secretari General del PP Barcelona i alcalde de Pontons, Josep Tutusaus i el vicesecretari d'organització del PP de Barcelona, Agustín Parra.


 

El PP també ha activat un telèfon on s'hi poden fer aportacions per millorar Pineda. És el 644 074 972 i també potenciaran la seva presència a les xarxes socials.

 

1