Vés al contingut
1

Nova direcció del PP de Pineda: "Comença un nou projecte i el full de ruta cap a les eleccions de 2023»

 

Javier Mir, Gerard Roig i Diego Sánchez a Ràdio Pineda.

 

Escolta aquí l'entrevista a Ràdio Pineda

 

 

Gerard Roig és el nou president del PP de la secció local de Pineda i Javier Mir és el nou Secretari Local. En una entrevista a Ràdio Pineda han explicat que «volen treballar per Pineda». Han dit que «només queda un any per les eleccions i durant aquest temps volen tractar els temes que més preocupen a Pineda i a tot el seu teixit social i econòmic».

El pinedenc Gerard Roig ha dit que «la campanya ja ha començat i fa temps que treballen en el programa electoral» i ha anunciat que «volen ser molt presents al carrer per copsar les demandes d'associacions, entitats i empreses per a poder fer fer un pla de govern».

Gerard Roig ha explicat que «està molt vinculat a diverses entitats i ara té ganes de fer-ho també en política a nivell local». Ha explicat que «té inquietuds i ganes de millorar aspectes de Pineda i ara té les ganes d'implicar-se més».

 

Javier Mir ha dit que «ja fa temps que està involucrat en política i en associacions locals i té ganes d'aportar la seva feina, sobretot pel que fa a la digitalització del partit a nivell intern i també extern, de difusió, així com l'estructura del partit».

Gerard Roig ha dit que «tenir representació a l'Ajuntament és important» i Javier Mir ha afegit que «encara no està decidit».

 

1

 

El portaveu del PP a Pineda, Diego Sánchez, ha fet un agraïment a la darrera junta local, i ha afegit que «està molt content de la renovació amb un canvi generacional per aportar una nova òptica». Els dos dirigents van ser escollits «amb el 100% dels vots».

Diego Sánchez també ha explicat que ara «s'ha iniciat un nou projecte a nivell local i comença el full de ruta cap a les eleccions locals del pròxim mes de maig de 2023». En aquesta entrevista ha explicat que l'objectiu és tornar a tenir representació a l'Ajuntament de Pineda.

 

 

Per això s'han mostrat convençuts que entraran de nou a l'Ajuntament de Pineda. Ha afegit que «està molt orgullós de la candidatura de 2019 i del programa electoral, que tornaria a repetir». Ha dit que «seria bo tenir representació a l'Ajuntament perquè -segons ha dit- a hores d'ara és de fireta».

Ha dit que «el govern ha hagut de gestionar la pandèmia i això és difícil, però no tot ho pot tapar la Covid». Ha dit que «té un govern molt còmode i tranquil, perquè la oposició no treballa prou i no fa la seva feina».

No ha volgut aclarir «si serà el candidat o no» perquè el partit haurà de decidir-ho els propers mesos.


 

En aquesta entrevista han dit que «ja comencen a fer el programa electoral i explicaran tota la feina que faran els propers mesos». També han afegit que «tenen un gran equip darrera» i aquesta és una de les peticions del nou president del PP local, Gerard Roig.

Javier Mir ha dit que «volen tenir més gent al partit, amb cares noves i apropar el seu projecte per a Pineda». Diego Sánchez ha dit que «comparteixen la base ideològica del PP però no volen entrar en qüestions de política general i només volen pensar en Pineda, i d'això parlen en les seves reunions». Han dit que «el PP de Pineda és un partit per refiar-se i estan disposats a treballar pel poble». També han afegit que «volen aprendre de tothom per millorar el municipi»

 

 

El PP també ha activat un telèfon on s'hi poden fer aportacions per millorar Pineda. És el 644 074 972 i també potenciaran la seva presència a les xarxes socials.

 

1