Vés al contingut
1

ERC-JxP fa un acte reivindicatiu per demanar que s'acabin les obres de la Biblioteca de Poblenou

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

L'acte s'ha fet aquest diumenge a la plaça de la Biblioteca de Poblenou amb el nom 'Biblioteca a Poblenou ja!'. S'han fet actes populars com ara un conta-contes infantils, la premsa del dia, i un intercanvi de llibres, com a mostra de la vida diària que té una biblioteca.

En aquest acte han dit que «és una infraestructura que necessita el barri» i per això han reivindicat que «acabin les obres després de tants anys». La regidora portaveu d'ERC-JxP i també Diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, ha dit a Ràdio Pineda que «el tema ve de lluny, quan l'any 2017 es van anunciar les obres en un acte a la mateixa plaça, i fins a data d'avui no han acabat».

Ha dit que «volen reivindicar equipament públics dignes per a tots els barris» i per això anuncien una recollida de signatures.

Han informat que es podran recollir en diversos punts de Poblenou amb la intenció de poder demanar al govern local la finalització dels treballs el més aviat possible.

Mònica Palacín ha dit a Ràdio Pineda que la cultura és fonamental per la societat i ha afegit que «la biblioteca és també un punt de trobada per a la gent gran i per això demanen que puguin acabar ja les obres».

 

També ha dit que «el govern assegura que les obres s'han reprès però no veuen moviment des de fa setmanes». En l'acte esperen que les obres puguin acabar el més aviat possible.

Mònica Palacín ha dit que «ha de ser un orgull del barri poder disposar d'aquest equipament» i ha fet una crida a «unir les entitats del barri per a aglutinar socialment els veïns».


Durant l'acte també es va instal.lar un micròfon per a poder fer aportacions per part dels veïns.

 

1

 

1