Vés al contingut
1

Ràdio Pineda parla de l'epilèpsia amb Rafa Moldero

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

 

Rafa Moldero: «És difícil viure amb epilèpsia i les seves conseqüències són devastadores tant per la persona que la pateix com per el seu entorn». El pinedenc Rafa Moldero ha publicat el llibre ‘En la salud y en la enfermedad’ on relata en primera persona com és viure amb epilèpsia, un transtorn neurològic que implica certs canvis en l’estil de vida dels pacients. Tot i que és una novel·la, l’autor ha intercalat la ficció amb situacions reals amb l’objectiu de donar a conèixer i visibilitzar aquesta malaltia. L’hem entrevistat a Ràdio Pineda i ha explicat que l’epilèpsia és un transtorn cada vegada més freqüent que incapacita a les persones que la pateixen.

 

En el llibre, l’autor parla de la malaltia a través del personatge del Yago, un professor de primària de 30 anys que tot li va bé fins que li diagnostiquen el transtorn. Rafa Moldero ha dit que conviure amb la malaltia és una muntanya rusa. La seva dona pateix epilèpsia des de petita.

 

El llibre ‘En la salud i en la enfermedad’, el primer que escriu el pinedenc Rafael Moldero, és una novel·la de ficció intercalada amb situacions reals que pretén donar a conèxier aquest transtorn neurològic i visibilitzar-lo a la societat. El llibre el podeu comprar a Pineda al la llibreria Ana del c/Dr Bertomeu i també al web de l’editorial Círculo Rojo posant el nom del llibre, a les grans superfícies i també a les diferents plataformes digitals.