Vés al contingut
1

Noemí Llorens (EM-JuntsxCat): «Volem la Pineda de les oportunitats, no la de les subvencions»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí a Noemí Llorens
 

Ràdio Pineda ha entrevistat avui a Noemí Llorens d'EM-JxCat dins d'un nou cicle d'entrevistes als portaveus municipals a l'Ajuntament de Pineda.

En aquesta entrevista ha dit que «es presentaran amb les sigles Junts per Catalunya» i ja preparen programa i la candidatura. També ha dit que «li han demanat que es torni a presentar a les Eleccions Municipals» i per tant, aspira a ser-ne la candidata.

Noemí Llorens ha dit que «el pressupost municipal té punts que no els agraden però d'altres sí i per això es van abstenir en la votació». Ha dit que «volen més habitatge social» en un pressupost que «és del govern, molt electoralista».

Segons ha criticat «el govern local només ha invertit el 63% del pressupost previst el 2021» i per tant, s'han perdut moltes oportunitats a Pineda, i ha afegit «que no tot es pot atribuir a la Covid».

 

També ha dit que «veuen que ha augmentat el pressupost però veuen millores en moltes partides». Ha afegit que «benestar Social té molt de pressupost disponible, però no es gasta en la seva totalitat». Ha dit que això pot generar feina, llocs de treball i un pla de Pineda a llarg termini.

En l'entrevista ha dit que «el 2022 ha de tornar a dinamitzar-se l'economia» després del que ha representat la pandèmia, també pels negocis i les famílies. Ha dit que «cal revertir la realitat amb inversions en turisme i apostar per esdeveniments esportius, entre altres».

Pel que fa les Eleccions Municipals ha dit que «ja es preparen però no explicaran encara les propostes perquè els altres partits no els copiin». Ha manifestat que l'objectiu és tenir més representació a l'Ajuntament i ser útils a Pineda. Ha explicat que «el partit haurà de triar la seva candidatura durant els propers mesos».

 

També ha informat que «ahir el mateix govern de Pineda els va demanar d'adherir al manifest per la gent gran, quan Junts ja va presentar la la moció pel Consell de la Gent gran i ens ho vam tombar». També ha dit que «volen apostar per iniciatives com ara instal.lar màquines de reciclatge als mercats, entre altres mesures». També ha anunciat que al ple de febrer presentaran una moció perquè els bancs donin un millor servei a la gent gran.


 

Del Govern de Catalunya ha dit que «és un govern de pacte amb visions diferents fins i tot dins de cada partit» i ha posat com a exemple la nova normativa pel curs que ve que afecta a l'Ensenyament i «tots ho vam saber per una roda de premsa». També ha dit que «Aragonès i Puigneró els costa fer arribar el missatge perquè són molt tecnòcrates» però ha afegit que «en conjunt, el govern està funcionant». També ha dit que «la mesa de diàleg no funcionarà» tal i com va dir en el seu moment Junts per Catalunya.

També ha parlat del Consell per la República del que ella en forma part, i que es reunirà el 5 de març per triar nou govern. Ha defensat la postura de Carles Puigdemont de voler-lo presidir.