Vés al contingut
1

Marcos Ortega (Pineda En Comú): «Cal millorar la gestió del pressupost municipal»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí a Marcos Ortega

 

Ràdio Pineda ha entrevistat aquest matí el portaveu de Pineda En Comú a l'Ajuntament, Marcos Ortega. En l'entrevista ha parlat de política municipal i també de propostes econòmiques i d'aspectes socials. Durant l'entrevista ha explicat que «van fer tres grans propostes del pressupost, però no han estat escoltades. Ha fet la proposta de més suport i subvencions per les entitats esportives i potenciar la taula de reconstrucció que es va crear arran de la pandèmia. Ha dit que cal també més dotació de pressupost per l'espai públic.


 

Cal millorar la gestió del pressupost municipal

Durant l'entrevista ha dit que «sempre estan alerta perquè veuen que moltes partides no s'utilitzen, amb promeses que no es realitzen». També ha dit que «troba a faltar els pressupostos participatius d'uns 500.000€» que ajudarien a cohesionar la societat. Ha dit que «no han votat a favor del pressupost perquè no s'ha donat la veu als ciutadans».

Ha explicat que «hi ha una mala gestió del pressupost perquè hi ha un milió d'euros d'inversions que no s'han executat». Ha afegit que «ara es demana crèdit i això reflecteix la mala gestió del pressupost».

Ha dit que «el manteniment no s'ha de fer demanant préstecs ja que el pla de voreres i d'asfalt s'han de fer amb els diners ordinaris, invertint contínuament». Ha afegit que «l'endeutament només s'ha de fer per fer despeses grans, reformes estructurals, com per exemple un crèdit per transformar la part del passeig rodada al trànsit, amb una imatge moderna, fer carril bici, millorar la vegetació que convertiria el nostre front litoral com l'enveja de tota Espanya».

 


Eleccions Municipals de 2023

Ha anunciat que «té la intenció de presentar-se a les eleccions de l'any que ve com a cap de llista» i ha afegit que «no volen córrer perquè fan feina des del primer dia».


 

Reforma laboral

«Cal comptar amb la gent, i Yolanda Díaz ha posat d'acord els sindicats, agents socials i patronal, i això és garantia d'èxit». Ha dit que «aquesta és la forma de fer política i s'ha avançat molt però sempre cal negociació». També ha parlat d'un nou projecte polític per Espanya que ha anunciat Yolanda Díaz, agrupant les forces progressistes i sectors socials i econòmics per fer pinya, com ara Compromís a València, Más Madrid i altres i ajuntar-les en una plataforma única per «crear un projecte il·lusionant per Espanya».

 

1