Vés al contingut
1

Música variada i de proximitat al Cicle de Concerts de Mare Nostrum

Cartell: Mare Nostrum

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

S'organitza una nova edició del Cicle de concerts els diumenges al migdia i torna a recuperar l’espai de l’escola Sant Jordi. Nostrum planteja un cicle molt variat i de proximitat amb la participació d’artistes locals i de la comarca. Anna Ortega presidenta de Mare Nostrum ha explicat que hi haurà lírica, cançó catalana, jazz, piano i música popular.

 

Els concert es fa diumenge a les 12h a l’escola Sant Jordi. L’entrada és gratuïta pels socis de Mare Nostrum i els no socis han de pagar l’entrada, que val 5 euros. Les entrades es podran comprar una estona abans que comenci el concert.

 

El cicle comença aquest diumenge amb el tenor pinedenc Albert Deprius i la soprano Beatrice Jiménez acompanyats de Josep Buforn al piano. Anna Ortega ha dit que serà un concert d’òpera, sarsuela i cançó catalana.

 

El cicle continuarà el dia 20 de març amb un concert de música tradicional catalana, jazz i músiques del món amb el duet Contraveu, vinculats a l’escola de música de Pineda. El dia 3 d’abril serà el torn de Sunny Side Quartet amb Rocio Pinto, Gerard Avellaneda, Jamil Mateos i Carles Camps. El dia 24 d’abril actuarà Nexus Piano Duo, un concert de piano a 4 mans. Tancarà el cicle un concert encara per determinar el dia 7 de maig.

 

 

1