Vés al contingut
1

Creu Roja Alt Maresme organitza el 1er concurs literari per a la gent gran

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Hi poden participar les persones majors de 65 anys i el tema és lliure. Poden presentar escrits, tant en català com en castellà, en la modalitat de narrativa i també de poesia. Recordem que Creu Roja de l’Alt Maresme fa anys que treballa amb la gent gran a través del projecte ‘Enreda’t’ on animen a les persones grans a seguir actives tant físicament com mentalment. Núria Llagostera coordinadora tècnica comarcal de Creu Roja ha explicat que una altre manera d’engrescar-los a seguir actius és organitzar un concurs literari on puguin explicar les seves vivències, records i experiències.

 

 

2

Núria LLagostera als estudis de Ràdio Pineda

 

 

La temàtica és lliure i hi haurà premis. Núria Llagostera ha dit que hi haurà dos premis per a la modalitat literària, 2 premis per la modalitat emotiva i dos premis per les poesies.

 

El termini per presentar els treballs acaba el dia 25 de març. Els podeu fer arribar per correu electrònic a; nuria.llagostera@creuroja.org, també els podeu entregar directament a Creu Roja de Pineda al c/Sant Joan 87 o trucar a Creu Roja 93 762 54 11 i es passarà a recollir-lo. L’entrega de premis es farà el dia 27 d’abril a les 18h a l’Auditori.

 

 

3