Vés al contingut
1

ADIAM, campió estatal de la Copa Promeses de Futbol 7 adaptat

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

L'equip d'ADIAM, l'Associació de Discapacitats de l'Alt Maresme, ha quedat campió de la Copa Promeses de Futbol 7 adaptat. En aquest torneig participen clubs en fase d'iniciació per donar oportunitat als esportistes més joves i als equips femenins. L'ADIAM era el favorit al títol, ja que liderava la classificació després de jugar a Madrid i a Cáceres. Aquest cap de setmana s'ha proclamat campions a Pineda.

Ràdio Pineda ha entrevistat els entrenadors, Miquel Ruiz i José Manuel. Tots dos han destacat el bon paper de l'equip i el sacrifici que han fet tot l'any. Han guanyat tots els partits, menys un que van empatar. Tot un èxit que volen celebrar.

El capità de l'equip, Dani Pi, ha dit que la victòria és una recompensa a l'esforç que han fet.

A més de la Copa, en que ADIAM han estat campions, fins diumenge s'ha jugat a Pineda el desenllaç de la Lliga Nacional de Futbol 7 adaptat. Es tracta de la Lliga de la Federació Espanyola de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit. Han participat, entre d'altres, També participaran el Rayo Vallecano, el Levante, l'Andorra i l'Eibar.

Tota la informació i les entrevistes, demà dimarts, a 2/4 de 2 del migdia, al programa Minut 30, presentat per Rafa Soriano.

 

Ja hi ha tres equips classificats per als playoffs de la Lliga. El Disport FC, campió de la passada edició, el Rayo Vallecano i l'Hèrcules Paralímpic.

Tots els partits de la Lliga es podran seguir en directe mitjançant el canal de YouTube de la FEDPC. https://www.youtube.com/c/FEDPCFEDERACIONESPORTS

 

1


1