Vés al contingut
1

Entrevistem als creadors d'una nova aplicació pels més motivats en salvar el planeta

 

Escolta aquí l'entrevista


 

L'app 'ecoviu' et convida a actuar per ajudar al medi ambient cada dia de l'any i connecta la comunitat ecològica de Catalunya. Els més motivats per ajudar a salvar el planeta trobaran moltes activitats on poder col.laborar. Ho ha explicat a Ràdio Pineda Òscar Ratera, un dels creadors de l'aplicació per a mòbil. Aquesta aplicació gratuïta permet als usuaris actuar els 365 dies a l'any contra la crisi climàtica. L'usuari trobarà un calendari amb activitats presencials i en línia de temàtiques sostenibles en tots els seus àmbits. Tallers d'alimentació responsable, recollides de plàstic a la platja o reforestacions a boscos propers, són només algunes de les iniciatives que l'usuari descobrirà.


 

A més, els usuaris de l'app podran informar-se sobre com cuidar el medi ambient i tenir un estil de vida eco-friendly, a través d'articles, notícies i altres formats. Així mateix, es destacaran empreses i productes ecològics que ajuden a viure de manera sostenible.

 

També, l'usuari tindrà l'oportunitat de col·laborar, afegint activitats al calendari d’ecoviu. La ciutadania podrà empoderar-se i crear totes les iniciatives que no ha pogut trobar segons ha explicat Òscar Ratera.

 

Tres joves emprenedors

Aquest projecte ha estat creat per Marc Jiménez, Oscar Ratera i Pau Torres, 3 joves emprenedors de Barcelona de 24 anys. Aquests tres apassionats de la naturalesa busquen resoldre una problemàtica actual: és molt difícil trobar activitats tots els dies de l'any en les quals participar per a ajudar al medi ambient.

 

1


 

Moment crític per al planeta

També ha dit que «és un moment crític i per això conviden a tothom a descarregar-se l'aplicació i actuar per ajudar a mitigar el canvi climàtic».


 

Per més informació sobre ecoviu

https://ecoviu.app/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ecoviu

Instagram: https://www.instagram.com/ecoviu (@ecoviu)

 

1

 

1