Vés al contingut
2

La cantant pinedenca Maria Muñoz celebra els seus 40 anys de carrera amb un concert a Barcelona

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista dins l'espai 'Sortim'

 

Maria Muñoz celebra 40 anys de carrera com a cantant i ho fa amb un concert aquest Sant Jordi a la sala Luz de Gas de Barcelona. La cantant pinedenca, coneguda com la Voz del Mediterraneo, prepara el Concert ‘Entre amigos’ on repassarà bona part dels èxits que han marcat la seva carrera. L’hem entrevistat a Ràdio Pineda i ha dit que serà un concert molt especial amb amics, tant a dalt de l’escenari com a platea, amb el seu públic de sempre.

 

1

Maria Muñoz a l'espai 'Sortim' de Ràdio Pineda amb Olga Diéguez.

 

 

Serà un concert amb èxits de cada etapa de la cantant, en format acústic i amb una selecció de temes com ara boleros, balada, alguna 'copla' i sobretot cançons que el públic coneix.

 

El concert de Maria Muñoz ‘Entre Amigos’ 40 Aniversario és el dia 23 d’abril a les 20h a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Comptarà amb les col·laboracions d’Emilio Ruiz, Toni Carlo, Víctor Guerrero, Damian Porcel i Jordi Galan.

Recordem que Maria Muñoz organitza un autocar per les persones que no vulguin agafar vehicle propi per assistir al concert. El preu de l’entrada amb autocar és de 18 euros i de 12 sense autocar. Les podeu comprar al web: www.entrapolis.com o al Casal d’Avis les Mèlies.

 

 

2