Vés al contingut
1

Comença al Centre Innova el projecte 'Repte 8M' per afavorir la inserció laboral de dones amb discapacitat

 

Escolta aquí l'entrevista a Ester Puertas

 

 

Comença al Centre Innova el projecte 'Repte 8M', que té per objectiu afavorir la inserció laboral de dones que tinguin alguna discapacitat per ajudar-les a trobar feina. Aquest projecte es fa a través d'un conveni de col·laboració i cessió d'espais amb la Fundació Eurofirms i la inscripció és oberta.

Es tracta d'una formació amb pràctiques que dura sis mesos i ajuda a orientar les participants per trobar quines són les seves capacitats, treballar el seu apoderament i aprofundir en què poden millorar. La darrera fase és la inserció laboral a empreses participants.

La regidora de Recursos Humans i Ocupació, Ester Puertas ha dit que és obert a dones de Pineda i del Maresme. Ha dit que «les dones discapacitades tenen un 30% menys de possibilitats de trobar feina i per tant, el projecte és una bona oportunitat per millorar aquestes dades».

 

També es fa un treball paral.lel amb les empreses perquè contractin dones que tinguin alguna discapacitat i entrin al projecte. Ha explicat que «l'entorn ha d'estar preparat per acollir persones amb discapacitat i ser sensible i inclusiu» i reben formació.

El projecte també treballa amb les empreses receptores de personal. Ester Puertas ha explicat que «cal fomentar la normalització de la discapacitat i és important normalitzar-ho a la societat».


 

Per informació i apuntar-se, us podeu contactar amb el Centre Innova de Pineda, al Carrer Torres Quevedo 16 de Pineda. Telèfon 937671560 ext 4351.

 

Més informació: https://www.fundacioneurofirms.es/ca/repte8m/

 

1