Vés al contingut
1

Inscripcions pels nous cursos i tallers del Centre Cívic per la temporada d’abril a juny

Fotos: Centre Cívic Poblenou

 


 

Aquesta setmana han començat les incripcions per apuntar-se als nous cursos i tallers que es faran al Centre Cívic Poblenou la temporada d’abril a juny. El programa inclou una gran varietat de cursos i tallers per a totes les edats.

 

Com a novetat, aquest trimestre destaca el taller d’amanida i cremes fredes, i també torna la cuina compartida, que des de la covid que no es feia. També destaca com a novetats la trobada de tertúlia literària, a més dels tallers de Ganxet, Gim-Jazz, creació d’olis i una càpsula d'hort urbà. Aquest trimestre també inclourà dues activitats obertes pel dia internacional de les famílies que són, primers auxilis i hàbits saludables per a tota la família. I una de les altres novetats és un servei d'exposicions per a particulars per a fer exposicions o mostres.

 

3

 

 

A banda d’aquestes novetats, també hi haurà tallers de pintura, aquarel·la, informàtica, ritmes tropicals, country, gimnàstica, sevillanes, flamenc, Ioga, escacs, entre altres. I pels més petits es farà el taller Juguem a ser cuiners i diferents manualitats.

 

Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al Centre Cívic Poblenou al Passeig Diputació nº8, els matins de dilluns a divendres de 9:30h a 12h i les tardes de dilluns a dijous de 16h a 20h. Telèfon 93 767 15 60 extensió 6803. Podeu consultar tota la oferta de cursos i tallers del Centre Cívic Poblenou al web: www.pinedademar.cat

 

2