Vés al contingut
1

Pineda i l'Alt Maresme serà present a les fires de turisme de Brussel·les i Barcelona

 

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme serà present a les fires de turisme que se celebren en els pròxims dies: el Salon des vacances, a Brussel·les, i B-Travel, a Barcelona. L’objectiu és donar a conèixer el territori per tal d’ampliar el nombre de turistes potencials dels nombrosos serveis que ofereix el Maresme. Pineda hi serà present sota la marca Costa de Barcelona–Maresme i juntament amb els municipis de Malgrat de Mar i Santa Susanna. És una fira de públic finalista en la que el Maresme es promocionarà directament davant els clients del mercat belga que poden reservar les seves vacances al territori. Se celebra del 24 al 27 de març.

La setmana següent, de l’1 al 3 d’abril, es celebra el B-Travel Barcelona, on el Maresme compartirà l’espai de la Diputació de Barcelona amb la resta de comarques de Costa Barcelona i Paisatges.

És un gran aparador per potenciar l’enoturisme i les experiències relacionades amb el gaudi del vi, els escumosos, els licors i tot el que ofereix la vinya. El saló de turisme català també es dirigeix al públic final, pel que el Maresme reforçarà la seva imatge davant el client de proximitat que ha augmentat en gran mesura en els últims dos anys.

 

1