Vés al contingut
1

Aquest dissabte es farà la V Campanya Fora Estocs

 

L'Associació de Comerciants Gent de Pineda i l'Ajuntament de Pineda organitzen aquest el dissabte la nova campanya Fora Estocs. Un any més, els comerços de Pineda oferiran els seus estocs a preus molt atractius pels visitants, amb paradetes davant d'alguns comerços i a la plaça Espanya. També hi haurà activitats per a les famílies com ara l'actuació de Fanàtix a la plaça Espanya i tallers familiars. A la tarda actuaran els Petits Musicae i un espectacle infantil al carrer Dr. Bertomeu.

La campanya Fora Estocs es fa durant tot el dia organitzada per l'Associació de Comerciants Gent de Pineda i l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

Modificacions de transit

A partir de les 7h del matí estarà prohibit l'estacionament i circulació de vehicles a la plaça de les Mèlies i a la plaça d'Espanya. La zona d'estacionament regulat amb zona blava del lateral de la plaça Mèlies i del carrer de la Vila no es podrà utilitzar.

A les 18h es celebrarà una cercavila, des de la Av. Montserrat (restaurant Pepet), sentit mar, carrer Barcelona i carrer Bartomeu i finalitza a la plaça de les Mèlies.