Vés al contingut
1

Els bombers de Catalunya t'animen a donar sang

Foto: Ràdio Pineda

Cartell: Bombers de la Generalitat

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

 

EL col·lectiu solidari de Bombers de la Generalitat 'Bombers amb cor' i el Banc de Sang i Teixits organitzen una campanya especial de donació de sang arreu de Catalunya. En aquesta 8a edició, més de 30 parcs de bombers de tot Catalunya, també el Parc de Bombers de Pineda, donen suport a una quarentena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 4.000 donacions. A Calella, la campanya es fa aquest cap de setmana a la Fàbrica Llobet i Guri. Hem parlat amb Miquel Luchena bomber del Parc de Pineda i ha explicat que els bombers acompanyaran als donants a fer la donació i ho visualitzaran amb imatges, amb l’equip del Banc de sang, per penjar-ho a les xarxes.

 

2

 

 

Per fer les donacions de sang cal reservar cita prèvia al web: www.donarsang.gencat.cat. Miquel Luchena ha destacat la importància de donar sang.

 

Aquesta campanya especial de donació de sang es fa dissabte i diumenge a la Fàbrica Llobet i Guri de Calella. Dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h i diumenge de 10h a 14h. Una iniciativa del col·lectiu solidari de Bombers de la Generalitat 'Bombers amb cor' i del Banc de Sang i Teixits.

 

 

1