Vés al contingut
1

El biòleg Miquel Jover imparteix a Pineda un curs amb el nom 'L'apassionant món de les petites plantes'

 

Fotos. Miquel Jover

 

Escolta aquí a Miquel Jover

 

 

Parlarà de molses i hepàtiques a Pineda i es farà aquest cap de setmana a l'Espai Sara Llorens de Pineda. Els briòfits en sentit ampli són les plantes terrestres no vasculars. Engloben les molses, les hepàtiques i altres i no produeixen ni flors ni llavors i es reprodueixen per espores. Miquel Jover és biòleg i doctor en Ciències Ambientals, especialitzat en l'estudi de la distribució i ecologia de briòfits. Ha explicat que a Catalunya hi ha més de 800 tipus de biòfics (entre espècies, subespècies i varietats), repartits entre 632 molses, 191 hepàtiques i 4 antocerotes. Al Montnegre i Corredor hi ha més de 200 espècies diferents.

 

Miquel Jover ha dit que «són espècies d'un gran valor ambiental i tenen una gran funció al bosc per la vida i per mantenir el sòl». Miquel Jover ha explicat que el curs està adreçat a persones interessades en el tema i també en els amants de la fotografia macro d'aquestes espècies.

 

La inscripció és necessària i té un cost de 10€ pels socis i de 15€ pels no socis. El curs està organitzat per NatMont amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda.

 

1