Vés al contingut
1

Xavier Amor, sobre la reunió amb la ministra Raquel Sánchez: «Parlem el mateix idioma a l'hora de plantejar problemàtiques que tenen els municipis»

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha fet un bon balanç de la reunió que va mantenir ahir a la tarda a Madrid amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.

 

Xavier Amor va tractar amb ella diverses qüestions referents a Pineda, com són el Barri del Carme, l'accessibilitat del pas de la plaça del Sol i el projecte per fer un pas subterrani de vehicles per connectar el passeig amb la platja, al límit dels termes municipals de Pineda i Santa Susanna, un projecte en coordinació dels dos ajuntaments. A la reunió, que estava programada fa setmanes, també van tractar els efectes dels temporals al litoral i les possible solucions.

 

L'alcalde ha manifestat que la reunió va anar molt bé, i que «ha estat un plaer compartir propostes amb ella» ja que parlen «el mateix idioma a l'hora de plantejar problemàtiques que tenen els municipis», ell com a alcalde i ella com a ministra, però també com a ex-alcaldessa, i coneixedora de les realitats que han d'afrontar els ajuntaments de pobles i ciutats.