Vés al contingut
1

Aquest dissabte es fa la Gran Nit del Teatre

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El Centre Cultural celebra aquest dissabte la Gran Nit del Teatre amb un sopar musical i l’acte de cloenda i lliurament de premis del 41è concurs de teatre Premi Vila de Pineda, a partir de les 9 del vespre al restaurant Pura Brasa. Pol Beltran, un dels responsables del concurs de teatre ha dit que aquest any hi ha hagut molta qualitat en els espectacles.

 

A l’edició d’aquest any s’han vist 6 muntatges de temàtiques diferents. S'han programat dos clàssics de Federico Garcia Lorca, també s'ha vist teatre català, un musical i una comèdia, entre altres estils. Pol Beltran ha dit que hi havia moltes ganes de veure i de fer teatre. També ha destacat la participació de les companyies que han actuat al concurs de teatre.

 

L’entrega de premis es fa aquest dissabte i es premiaran diverses categories, entre elles el premi de votació popular que atorga el públic, també a la millor companyia, a millor interpretació d'actors i actrius, premis tècnics, entre altres. La Gran Nit del Teatre acabarà amb la representació de l’espectacle musical ‘El calor del amor en un bar’, a càrrec de la companyia del centre, que ja es va poder veure fa unes setmanes, amb molt d'èxit de públic, al bar del Centre Cultural.

 

 

A l'edició 41 del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda s'han vist sis muntatges

S'ha pogut veure l'obra ‘Les arrels’ a càrrec del grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. També s'ha vist el grup Espiral de Valldoreix amb l’obra ‘Revolta de Bruixes’, ‘Bojos per la pasta’ a càrrec de la Inestable Ceretana de Puigcerdà i el grup Filagarsa de Molins de Rei han portat a Pineda el muntatge ‘Jana’. També cal destacar la companyia La K-Mama de Calafell que ha portat ‘La casa de Bernarda Alba’ de Federico Garcia Lorca i l’Elenc Dramàtic del Círcol Catòlic de Sant Vicenç dels Horts que ha tancat el concurs amb l’obra ‘La Zapatera Prodigiosa’, que també és de Federico Garcia Lorca.