Vés al contingut
1

La Cantada Escolar de Pineda canta pel medi ambient i per un món millor

 

Escolta aquí la cantada

 

Aquest divendres ha tornat la Cantada Escolar a Can Xaubet després de dos anys sense poder-la fer en el seu format presencial per la pandèmia. És la 16ena edició i 1500 nens i nenes de primària de totes les escoles de Pineda han cantat en directe a Can Xaubet. La temàtica d’aquest any ha estat el Medi Ambient i s'han cantat cançons com ara 'Video killed the radio star' que ha encetat la cantada o bé 'La costa del silencio' del grup El Mago de Oz que ha estat un dels himnes d'avui entre altres. També 'Els quatre elements', o bé 'Això es pot salvar' de Sau i també 'El progreso' de Roberto Carlos entre altres com ara 'Quina calitxa' i també la cançó adaptada de 'Bella Ciao'. En total han estat 10 cançons en català, castellà i anglès i llenguatge de signes.

 

1

 

1


 

Aquest any ha estat molt emocionant perquè hi havia ganes de cantar per part de la canalla i també de les famílies i escoles de recuperar aquesta activitat. La professora Dolors Nogueras ha estat una de les responsables de l'equip motor i ha explicat que «hi havia ganes de cantar i ha sortit molt bé».

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «els polítics han de rebre el missatge que els donen els infants per tenir un món millor i que respecti més la natura i la vida». També ha dit que «ha estat un homenatge als professors i als infants».

Com és habitual ha estat seguida per molt de públic, pares i mares i avis dels infants que no s'han volgut perdre l'espectacle. La cantada s'ha fet avui a Can Xaubet i ha estat retransmesa per Ràdio Pineda. La podeu recuperar a www.radiopineda.cat

 

1

 

1

 

1
 

La Cantada l'organitza el grup de Treball del Departament d'Ensenyament, format per tots els mestres de música de les escoles de Pineda, i l'Ajuntament de Pineda. Els alumnes han estat acompanyats dels músics: Joan Bernaus al baix, Xavier Zamora al teclat, Pep Romaguera guitarra elèctrica i Adrià Sanz a la bateria. Les escoles que han participat són: Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser, Sant Jordi, Mediterrània, Montpalau i Poblenou.