Vés al contingut
1

El cap de setmana arriba la nova edició del 'Pineda Mar de Flors'

És el certamen d’art floral de Pineda de Mar «Pineda, Mar de Flors». Aquesta cinquena edició vol omplir de llum i de color alguns dels espais més emblemàtics del poble. La inauguració serà demà dissabte a les 11 del matí. El punt de trobada és davant de l'Ajuntament, des d'on es farà un recorregut per les obres, amb les explicacions dels artistes que les han fet. Ho han explicat la regidora Verònica Rebollo, la directora artística Sílvia Grau i l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

 

Els indrets engalanats són l’església de Santa Maria de Pineda amb l’artista Gironí Ferran de la Rosa, la plaça de Catalunya amb la Comparsa Tribala, la façana de Can Comas amb els alumnes de l’Institut Euclides, la plaça de les Palmeres amb una instal·lació de l’artista Pol Valls, la plaça de Mar amb la intervenció de l’estudi d’arquitectura de Sant Iscle de Vallalta Surostudio, la plaça de Sant Pere Pescador amb una instal·lació de l’Espai Creatiu de Pineda i també les barques a la platja amb l’Associació de Vela Llatina El Mamelló, a la Confraria de Pescadors de Pineda. També hi ha les instal.lacions de les escoles i instituts als carrers i a l'Ajuntament.

 

Trobarem un “Mar de peixos” als balcons de l’Ajuntament amb la participació de l’escola Sant Jordi, escola Aloc i institut Pineda i també a la biblioteca Sara Llorens amb alumnes de l’institut Euclides.

 

També veurem “La Gran Onada” al llarg del carrer Doctor Bertomeu amb alumnes de l’escola Poblenou, Antoni Doltra, Mediterrània, Jaume I i Fedac.

1
Visitant "La gran onada" al C/ Dr Bertomeu

 

La regidora de Cultura en funcions, Verònica Rebollo ha dit que «es pot recuperar un certamen molt interessant que agradarà molt al públic». La directora artística, Sílvia Grau, ha dit que «esperen que la gent gaudeixi del recorregut que s'ha muntat».

 

I com ja és tradició, el comerç de Pineda també es prepara per a aquesta cita amb les flors. Més d’una vintena de comerços decoraran els seus aparadors i façanes amb motius florals. La mostra d’art en flor es vol consolidar com una activitat més del calendari cultural municipal. La darrera edició va emplenar els carrers i places de Pineda de propis i visitants, que no es van voler perdre les nou composicions florals distribuïdes pel poble.

 

1
Pineda ben carregada de flors. Fotos. Radio Pineda

 

 

1
Asseguradora Axa a Pineda.

 

 

1
Aparador engalanat a la Perruqueria Marta a Poblenou.


 


 

Incidències de trànsit

S'han reservat zones de càrrega i descàrrega pels participants als següents carrer i places:


 

  • C. Antoni Doltra, davant de l'Església de Santa Maria.

  • Plaça de les Mèlies .

  • Plaça de les Palmeres.

  • Plaça Sant Pere Pescador.

 

 

1