Vés al contingut
1

Notable increment de persones ingressades amb Covid-19 a l'Hospital de Calella

 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 38 persones, 8 més que el dimecres dia 13 d’abril. Actualment hi ha 16 pacients ingressats a l’Hospital de Calella i 22 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (13/04), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos i 7 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari. També s’han comptabilitzat 2 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l´últim recompte (13/04), s’han comptabilitzat 9 ingressos i 5 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari . També s’ha comptabilitzat 1 defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 191 punts i l’RT és de 0,96. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 235 punts i l’RT és del 1,17. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 210 punts i l’RT és de 1,00.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 26 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.