Vés al contingut
1

Desapareixen en bona part les molèsties que feien grups de gent jove a l'entorn de la plaça Espanya

 

L'alcalde Xavier Amor s'ha felicitat que «hagin disminuït les molèsties que feien un grup de joves a l'entorn de la plaça Espanya de Pineda» i que van alertar els veïns del centre. Hi havia queixes també dels botiguers i restauradors que asseguraven que els provocaven pèrdues econòmiques i molts maldecaps. L'alcalde ha dit que «s'ha treballat des de diversos aspectes, no només policials, sinó també des de l'Espai Jove i oferint alternatives».

 

Campanya de neteja de grafits en espais públics

L'alcalde de Pineda ha dit que «també es busca la forma de netejar parets de grafits, i de poder actuar també en espais privats». L'alcalde ha dit que «els grafits creen sensació de brutícia i des de l'Ajuntament es persegueix». També ha explicat que «actualment hi ha joves que han de donar servei al municipi com a multa per fer guixades".

 

L'alcalde també ha explicat que «altres alternatives per als joves és la creació d'un nou espai esportiu de pistes de bàsquet al costat del carrer de Val d'Aran. Diumenge 15 de maig es farà la inauguració i també es tindrà en compte els més petits amb cistelles a la seva mida.