Vés al contingut
1

Els Mossos investiguen la mort violenta d'un jove a Pineda en una baralla al carrer

Agents de Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un jove a Pineda ahir al vespre arran d'una baralla multitudinària al carrer. Els fets van passar pels volts de les 20.30 hores d'ahir dijous, quan la policia va rebre un avís que informava d’una persona inconscient a la via pública amb signes de violència per arma blanca. Fins al lloc es van desplaçar dotacions de la Policia Local de Pineda, Mossos d’Esquadra i el SEM. Tot i els intents per reanimar-lo, el jove va resultar mort. Es tracta d'un noi de 18 anys veí de Salt.

 

Els fets van passar arran d'una baralla al carrer Ramon Muntaner, a la zona de l'escola Jaume I i Can Jalpí. Segons testimonis del carrer consultats per Ràdio Pineda, a la baralla haurien participat una quinzena de joves i alguns portaven passamuntanyes i una pistola «Teaser».  Segons els testimonis, els agents van buscar proves als patis de les cases i van trobar pals, un ganivet i rastres de sang. També estan fent servir per la investigació gravacions de càmeres de seguretat de la zona.

 

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies del fet.

 

Xavier Amor: "El consistori es posa a disposició per col·laborar amb la investigació"

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC) ha comparegut davant dels mitjans per fer una breu declaració de condemna dels fets, acompanyat de la regidora i diputada Monica Palacín (ERC), el regidor portaveu de Pineda en Comú, Marcos Ortega i la regidora de seguretat, Sílvia Biosca. En nom del consistori ha condemnat els fets i ha expressat el condol i suport a familiars i amics del jove que ha perdut la vida. També ha dit que el consistori es posa a disposició per col·laborar amb la investigació que duu a terme Mossos d'Esquadra i Policia Local. Ha manifestat que «Pineda de Mar treballa sempre des de la base en els valors perquè això no torni a passar».


1

 

Nota de condol de l'Ajuntament de Pineda

L'Ajuntament de Pineda de Mar lamenta la mort del jove agredit d’arma blanca en una baralla multitudinària, que va tenir lloc ahir al vespre, i expressa el sincer condol a la família de Salt (Gironès) per aquesta gran pèrdua. El consistori es posa al costat de Mossos d’esquadra i Policia Local per ajudar en tot allò que serveixi per esclarir els fets ocorreguts i detenir el o els presumptes autors de l’agressió. Des de l’Ajuntament de Pineda treballem en els valors per viure en una societat lliure de qualsevol mena de violència.