Vés al contingut
1

El presumpte homicida d'un jove a Pineda declara que havien quedat per pegar-se

Continua la investigació arran de la mort d'un jove apunyalat a Pineda dijous al vespre, després de la detenció, l'endemà al matí, del presumpte homicida. Recordem que el noi mort és veí de Salt, mentre que el jove detingut és veí de Pineda. Segons ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, es tracta de membres del mateix entorn familiar. La Policia ja tindria identificats a d'altres joves que van participar en la baralla.

 

Segons ha transcendit de la declaració del jove detingut, i que ha publicat El País, el presumpte autor, de 19 anys, ha assegurat en l'interrogatori que dos grups de coneguts havien quedat per pegar-se. Ha dit que habitualment, dos dels joves es pegaven i els altres ho miraven; i d'altres vegades organitzaven emboscades els uns als altres. Aquest cop, però, va acabar amb una baralla multitudinària. La versió del detingut és que al mig de la baralla va caure al terra i va utilitzar la navalla en defensa pròpia.

 

Alguns veïns han explicat a Ràdio Pineda que els joves anaven tots vestits iguals, de negre i amb caputxes. Aquests fet, i la possibilitat que es tracti de bandes juvenils, també està damunt la taula dels investigadoors.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que aquests fets no reflecteixen el que és Pineda. «Això no és el nostre municipi, aquests successos no són la tònica general del nostre municipi». També ha expressat el condol a la família i ha lamentat que aquests fets «s'hagin portat per endavant la vida d'un jove»

 

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord està al capdavant de la investigació per aclarir els fets.

 

Comunicat del PP

D'altra banda, a nivell polític, el PP de Pineda ha emès un comunicat de condemna dels fets. Expressen que no volen que Pineda «es converteixi en un lloc on regni la delinqüència i el vandalisme», demanen a l'equip de govern que prengui totes les mesures que estiguin a la seva disposició perquè aquests fets no es repeteixin i expressen el suport a la Policia Local de Pineda i a Mossos d'Esquadra. També traslladen el condol a la família i amics del jove de Salt.