Vés al contingut
1

La biòloga Carme Buxalleu farà una ruta guiada per conèixer la vegetació dels boscos de ribera

 

Serà una ruta guiada per la Vall de la Riera que permetrà conèixer la flora i vegetació del nostre entorn més proper i té una durada de tres hores. Podreu conèixer les plantes i els arbres dels boscos de ribera del Montnegre, i moltes altres curiositats.


 

El punt de trobada és diumenge a les 9 del matí des de la seu del Centre Excursionista Montpalau Team, al carrer Puntaires 29. És oberta a tothom i gratuïta i està organitzada pel Centre Excursionista de Pineda.


 

Carme Buxalleu

Llicenciada en biologia, màster en biodiversitat per la universitat de Barcelona i actualment, a la mateixa universitat, acabant un doctorat sobre la sintaxonomia de les brolles calcícoles adscrites als Ononido-Rosmarinetea.

Fa estudis de flora i vegetació o projectes de restauració, entre d’altres. Ha dut a terme nombroses sortides i xerrades de caire naturalístic, i ha col·laborat en la redacció de diversos textos, ha escrit articles científics i un llibre (l’Alt Maresme, itineraris de natura).



 


 

Nova ruta guiada per la vall d'Osormort

El Centre Excursionista també han anunciat la propera sortida de senderisme oberta a tothom per Sant Sadurní d'Osormort el diumenge 22 de maig. És una ruta de 6 hores de durada per les Guilleries que us descobrirà un espai de gran bellesa.

Tota la informació la trobareu a www.montpalauteam.cat

 

1


 

1