Vés al contingut
1

Comencen les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música de Pineda pel curs 2022-2023

 

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Les inscripcions comencen avui coincidint amb dues jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer la oferta educativa del centre, les instal·lacions i també es farà un tastet d’instruments. Es faran a partir de les 17:30h a l’escola Sant Jordi i el dimecres 18 de maig a l’escola Antoni Doltra de Poblenou. Arnau Gómez, membre de l’equip de coordinació ha explicat que l’escola està oberta a tothom que vulgui aprendre a fer i a gaudir de la música, i també ha parlat de la oferta formativa de l'EMM.

 

L’escola ofereix cursos de música en família per a infants d’1 a 2 anys; sensibilització musical de 3 a 6 anys; un programa bàsic pels alumnes a partir dels 7 anys i també per adults; un programa d’aprofundiment dirigit als alumnes a partir dels 12 anys i també a adults, i un programa més avançat pels alumnes a partir dels 16 anys i també adults. També cursos de cant i de diversos instruments. Rocio Pinto i Arnau Gómez també han parlat dels diferents projectes que estan treballant, destacant com a novetat el projecte ‘Un infant, un instrument’ a l’escola d’Educació Especial Horitzó.

 

Tota la informació per fer les inscripcions i de la oferta formativa de l’Escola Municipal de Música de Pineda la trobareu al web: www.emmpinedademar.cat

info@emmpinedademar.cat

 

 

1

 

1

 

2

Rocio Pinto i Arnau Gómez als estudis de Ràdio Pineda al programa 'Dit i Fet' amb Olga Diéguez