Vés al contingut
1

Montserrat Candini anuncia que deixa l’alcaldia de Calella i que també renuncia a l’acta de regidora

 

Foto: Ajuntament de Calella

 

Després d’11 anys al capdavant de l’Ajuntament de Calella, l’alcaldessa creu que «ha arribat el moment de posar punt i final a aquesta etapa per poder tenir més temps per a la seva família i per a recuperar-se del càncer de què està essent tractada». Aquest matí, a través del registre municipal, ha entrat un escrit on anuncia que deixa l’alcaldia i que també renuncia a l’acta de regidora. Tanca així, 11 anys com a primera dona alcaldessa del Consistori de Calella.

Candini assegura que “la malaltia que fa mesos que pateixo i que estic essent tractada, evoluciona molt favorablement però requereix un temps més llarg pel seu control definitiu. Això – continua Candini– m’impedeix poder-me dedicar a la ciutat amb tota la força i empenta que requereix i que és el que havia fet fins fa poc”.

 

En una compareixença a la Sala de Plens de l’Ajuntament acompanyada de tot el govern, Candini ha agraït el treball dels seus companys d’equip durant aquests anys i també als companys de Consistori que han estat a l’oposició. “Aquesta és una tasca d’equip. Les grans transformacions no són mai obra d’una persona, ho són de tot un equip. Als que estem davant de tot ens correspon liderar i assumir responsabilitats, però els projectes són dels grups i dels equips. Dels governs que els realitzen –afegeix— i dels grups de l’oposició que els matisen, els complementen o els esmenen; són de tots”.

 

En aquesta intervenció ha explicat que el seu únic interès polític ha estat sempre el benestar de les persones, el progrés i la projecció de Calella i la plenitud de Catalunya. “Crec, humilment, que deixo una Calella millor que la que em vaig trobar.” (...) “Per mi ha estat un honor i un privilegi poder ser alcaldessa durant 11 anys i, un cop més, el meu agraïment més sincer a tots els equips de regidors i regidores que m’han acompanyat en aquest temps. Agraïment també –diu-- als funcionaris i professionals que han facilitat aquesta tasca.” 

Montserrat Candini desitja sort i encerts al proper alcalde de la ciutat.