Vés al contingut
1

Veïns del carrer Santiago Rusiñol de Pineda volen rellançar l'associació de veïns creada el 1985

 

Escolta aquí la seva entrevista


 

El seu secretari és Josep Ortiz i ha explicat que l'associació va néixer «perquè hi havia molts problemes en ser una riera» i un grup de veïns es va organitzar. Ara volen rellançar l'associació per treballar pels veïns i treballar plegats amb l'Ajuntament per fer millores a tot el sector i pel conjunt de Pineda.

 

Demana que l'Ajuntament tingui en compte els veïns en la presa de decisions. Ara demanen la substitució dels arbres que han crescut molt «i els entren literalment a les cases» segons ha dit. També ha afegit que cal arreglar les voreres aixecades per les arrels, entre altres demandes.

 

Ha explicat que «el carrer té quatre places» amb bona il.luminació però malgrat tot, li calen millores com ara arreglar alguns espais i cantonades. Ha demanat que l'Ajuntament expliqui la temporalització de les accions de millora per fer al carrer.

Ara demana «la creació d'una nova junta de gent jove que lideri les demandes pel carrer». També ha dit que «volen fer altres demandes a l'Ajuntament i la Generalitat com ara que Pineda pugui disposar d'un enllaç cap a l'autopista en direcció a Barcelona entre altres.